h

SP breekt/spreekt in op het coalitieakkoord

14 juni 2006

SP breekt/spreekt in op het coalitieakkoord

stadhuis
Na maanden van geheimzinnigheid en stilzwijgen heeft de IJsselsteinse PvdA - VVD - GroenLinks coalitie haar coalitieakkoord (op hoofdlijnen) toegelicht. Dat gebeurde op 8 juni tijdens een informele raadsvergadering in de raadszaal van het stadhuis. Er waren (los van de raadsleden) 7 mensen op deze gebeurtenis afgekomen, waarvan 4 SP'ers.

Heeft deze avond nu duidelijkheid gecreëerd voor de burger? Hebben we een akkoord met handvatten en meerdere doelstellingen? De SP heeft de coalitie bestookt met vragen als: ”Wat bedoelen jullie nu wanneer je dit opschrijft?” Ondanks dat kan er geconcludeerd worden dat er nog niet veel opgehelderd is. Er is nog een lange weg te gaan...
> Lees verder…

U bent hier