h

Nieuws uit 2013

16 december 2013

Verkiezingsprogramma SP IJsselstein 2014-2018: DE MENS IS DE MAAT

Na maandenlange voorbereidingen, vele vergaderingen, bloed, zweet en tranen, maar vooral veel plezier, discussie en interessante gesprekken geven wij u hierbij het verkiezingsprogramma van de SP IJsselstein voor de periode 2014-2018: DE MENS IS DE MAAT. Wilt u een papieren versie ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris. 

Lees verder
5 december 2013

Onderzoek veiligheid Poortdijk en IJsselkade

Enkele weken geleden heeft de SP enquete-formulieren uitgedeeld en opgehaald aan de Poortdijk en IJsselkade. Hierin hebben wij u drie vragen gesteld over o.a. de overlast en veiligheid in  de nachtelijke uren van het weekeinde. De antwoorden zijn opgehaald en verwerkt in een verslag dat is besproken met de burgemeester.

Lees verder
3 december 2013

Meer koopkracht en banen

De manifestatie van de FNV voor meer koopkracht en echte banen bracht zaterdag in Utrecht ruim 9000 mensen op de been. Schoonmakers, zorgwerkers, vrachtwagenchauffeurs, horecamensen, leerkrachten, en tientallen andere beroepsgroepen waren aanwezig om het begin van de campagne in te luiden.Lees verder
1 december 2013

7 december: Geef voor de Voedselbank

In deze tijden zijn steeds meer mensen afhankelijk van de pakketten van de voedselbank.

Lees verder
29 november 2013

Lijst en verkiezingsprogramma goedgekeurd door leden SP IJsselstein

Op dinsdag 26 november vond een Algemene Ledenvergadering van de SP IJsselstein plaats. Tijdens deze vergadering is zowel de kieslijst als het verkiezingsprogramma vastgesteld. Op het verkiezingsprogramma kwamen nog enkele aanvullingen die verwerkt zullen worden alvorens het, begin december, wordt gepubliceerd op onze website: www.ijsselstein.sp.nl

Lees verder
29 november 2013

Bespreking SP Rapport over Werk en Inkomen Lekstroom in gemeenteraad Nieuwegein

Onlangs heeft de SP Nieuwegein een rapport gepubliceerd over Werk en Inkomen Lekstroom (de WIL). Dat rapport wordt op woensdag 4 december besproken in de gemeenteraad. Voor deze bijeenkomst zijn het bestuur, de directie en de cliëntenraad van de WIL uitgenodigd. Uiteraard is de Nieuwegeinse politiek ook aanwezig. De opzet van de avond is zo dat ook het publiek kan reageren. U bent dus van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen en er eventueel een bijdrage aan te leveren. Ik denk dat het een goed idee is om de ervaringen uit het rapport zoveel mogelijk uit de monden van de mensen die het betreft te laten komen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier