h

Nieuws uit 2009

27 december 2009

Ledenvergadering: vaststelling programma 2010-2014

Er wordt keihard gewerkt aan het concept-verkiezingsprogramma van de SP. Dat is nu bijna klaar. Op 14 januari 2010 houdt de SP een ledenvergadering, waar de definitieve versie van het programma door de leden zal worden vastgesteld. In november hadden zij zich al uitgesproken over de kandidatenlijst en de lijsttrekker / beoogd fractievoorzitter en de hoofdlijnen van het programma.

Lees verder
19 december 2009

Hete soep bij min 10

Het is 19 december en het is koud, heel koud. Er ligt een pak sneeuw en de thermometer staat op 10 graden onder nul. Het is ook de derde zaterdag van de maand en daarom is de SP buiten op De Plaats te vinden, deze keer om kerstpakketten in te zamelen voor de Voedselbank.

Lees verder
18 december 2009

IJWBV organiseert debat over woningbehoefte

Op vrijdag 11 december werd in het Fulco een debat gehouden over de woningbehoefte in IJsselstein. De IJWBV organiseerde dit en wilde graag de standpunten van de politieke partijen daarover vernemen. Alle partijen waren aanwezig m.u.v. de LDIJ. Helaas werd duidelijk dat de IJWBV niet al teveel op steun van de IJsselsteinse politiek hoeft te rekenen.

Lees verder
17 december 2009

SP op politiek café ANBO

Op 15 december organiseerde de ANBO IJsselstein een politiek café in de Oase. De lijsttrekker van de SP, en de fractieleiders van D66, Christen Unie, Groen Links waren uitgenodigd. Ruim 50 ouderen kwamen luisteren naar wat zij van deze partijen in de komende raadsperiode kunnen verwachten. Joop van Well lichtte de plannen van de SP toe.

Lees verder
7 december 2009

Agnes Kant 'on tour' in Utrecht

Op maandag 14 december zal Agnes Kant, in het kader van Agnes On Tour, Utrecht aan doen.

Lees verder
23 november 2009

Pepernoten voor Kerstpakketten

Afgelopen zaterdag heeft de SP weer op de Plaats gestaan. Ditmaal vroegen wij weer om de aandacht van mensen voor de voedselbank. Voor het vierde jaar achtereen vragen wij mensen, om het kerstpakket, dat zij mogelijkerwijs van hun werkgever ontvangen, te doneren aan de voedselbank.

Lees verder

Pagina's

U bent hier