h

Nieuws uit 2006

28 december 2006

Under construction: deze site wordt nu verbouwd

Op dit moment werkt webmaster Erwin aan een verbouwing van onze SP-site. De groei van de informatie op de site gaat gelijk op met onze activiteiten in IJsselstein. Om het navigeren gemakkelijker te maken en daarmee sneller bij de gewenste informatie te komen, is het nodig dat er aanpassingen worden doorgevoerd. Zo is er inmiddels een zoekmachine toegevoegd in de linkerkolom, waarop in de hele site op onderwerp gezocht kan worden. Niet alle pagina's zijn nu nog oproepbaar en soms zult u een dode link aantreffen, maar daar wordt hard aangewerkt. Under construction!

Lees verder
16 december 2006

SP IJsselstein nu volwaardige afdeling

Vandaag is op de Partijraad in Utrecht besloten de SP in IJsselstein de status van volwaardige afdeling te verlenen. Het afgelopen half jaar heeft de afdeling laten zien over voldoende politiek en organisatorisch potentieel te beschikken om zelfstandig verder te kunnen gaan. Daarmee nemen we afscheid van de vrienden van onze "moederafdeling" Nieuwegein, waarmee we met zoveel plezier jaren hebben samengewerkt.

Lees verder
10 december 2006

Uw kerstpakket voor het voedseldepot?

Ook in IJsselstein wonen er mensen, die er zo beroerd voorstaan dat ze steun van het voedseldepot nodig hebben. Dat depot is nu twee maanden actief. Vrijwilligers, ook van de SP, werken hier belangeloos aan mee en dat is fantastisch, al blijft het natuurlijk schandalig dat zo’n depot nodig is.....

Lees verder
29 november 2006

50.000 leden!

Deze week was het zover: het 50.000ste SP-lid heeft zich gemeld. Nadat de SP vorig jaar de VVD in ledental had ingehaald zette de groei tijdens de campagne sterk door. Per dag melden zich 100 tot 200 nieuwe leden. Alleen het CDA en de PvdA hebben nog meer leden. Maar er is een groot verschil. Het CDA en de PvdA hebben al jaren last van een dalend aantal leden. De SP echter groeit maar door!

Lees verder
25 november 2006

SP-stemmers in IJsselstein e.o.: Bedankt!

SP-stemmers in IJsselstein en Lopikerwaard, bedankt!

Namens het afdelingsbestuur bedanken we alle 2987 IJsselsteinse en 774 Lopikse kiezers die met hun stem hun vertrouwen aan de SP gaven. We zijn ontzettend blij met deze steun, want het laat zien dat velen met ons menen, dat het hoog tijd wordt voor een socialer Nederland. Het moet, sterker nog: het kán!
In IJsselstein steeg het percentage van 5,5% in 2003 naar 15,1% in 2006! Als het om gemeenteraadsverkiezingen was gegaan, hadden we nu 3 zetels in de IJsselsteinse raad! In Lopik steeg het aantal stemmen van 289 (3,3%) in 2003 naar 774 (9,0%) in 2006! Ook op lokaal niveau zal de SP haar uiterste best doen om te laten zien dat uw stem op de SP een goede keuze is geweest.

Lees verder
20 november 2006

Zin en onzin over de SP

Nu de SP steeds meer mensen aanspreekt zie je bij de politieke tegenstanders vergelijkbare reacties als bij de Europese Grondwet campagne. Weet je nog: het licht zou uit gaan en er zou zelfs oorlog komen. Ook nu wordt het instrument van bangmakerij van stal gehaald.

Lees verder

Pagina's

U bent hier