h

Nieuws uit 2008

20 december 2008

Fotoverslag afsluiting "Actie kerstpakketten voor het voedseldepot"

Vandaag stond de SP met mensen van het Voedseldepot IJsselstein met een kraam op De Plaats om mensen te vragen hun kerstpakket ter beschikking te stellen van gezinnen die wel een extraatje kunnen gebruiken. De SP deelde soep uit aan voorbijgangers en folders met de oproep het voedseldepot te steunen. Verschillende mensen kwamen hun bijdrage bij de kraam rechtstreeks afgeven aan Bertus Hoenselaar die de organisatie van het Voedseldepot leidt.

Lees verder
19 december 2008

Nieuwe leden op bezoek bij de SP-fractie

Als nieuw lid mocht ik dit jaar de SP ledendag in de Tweede Kamer bezoeken. Het motto van deze dag was "Geen 25, maar 500 SP leden in de Tweede Kamer." Nou, dat is ons ook gelukt!

Lees verder
5 december 2008

Goed nieuws voor IJsselsteinse minima

Het ministerie van Sociale Zaken heeft besloten om mensen met een laag inkomen een financieel stuentje in de rug te geven in deze dure maand. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u via de gemeente €50,- ontcvangen.

Lees verder
4 december 2008

Inzameling kerstpakketten

De actie "Uw kerstpakket voor het Voedseldepot" gaat z'n derde week in. Om mensen die hun pakket willen afstaan het zo makkelijk mogelijk te maken hebben het Voedseldepot en de SP IJsselstein 5 momenten gepland waarop u uw kerstpakket of deel daarvan kunt inleveren. Kom langs op de Gemeentewerf of op de Plaats voor het oude Stadhuis.

Lees verder
29 november 2008

Eerste Jaarkrant SP IJsselstein

Begin december verspreidt de SP 24.000 jaarkranten in IJsselstein, Vianen en Lopik. In deze jaarkrant vertelt de SP wat zij het afgelopen jaar heeft gedaan en wat zij de komende tijd gaat doen in deze gemeenten. Ook vragen we in de krant aandacht voor onze kerstpakkettenactie samen met het Voedseldepot IJsselstein.

Lees verder
21 november 2008

Protestbijeenkomst tegen afbraak thuiszorg op 11 december in Den Haag

Op 17 december (dus NIET op 11e zoals eerder gemeld was) wordt in de Tweede Kamer gedebatteerd over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Het Comité Zorg Geen Markt organiseert op 11 december een grote manifestatie tegen de afbraak en uitverkoop van de thuiszorg. Uiteraard is de SP ook aanwezig.

Lees verder

Pagina's

U bent hier