h

Politiek Café SPiritus: Integratie

2 juni 2006

Politiek Café SPiritus: Integratie

SP Utrecht organiseert op zondagmiddag 18 juni vanaf 14u30 in café Hofman een politiek café Spiritus over integratie van allochtonen in de Nederlandse samenleving. Te gast zijn Marc Meulendijk - journalist en redactielid van het televisieprogramma Premtime, Tiny Kox - voorzitter van de SP-fractie in de Eerste Kamer en Zeki Arslan van FORUM, het Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling.

Op TV, in de krant, op straat, regelmatig valt het woord integratie. Maar wat bedoelen we hier mee? Wat betekent dit nu concreet in de Utrechtse wijken, scholen en bedrijven? Hoe voorkom je een verdere tweedeling in Utrecht, en werkt dit ook zo voor de rest van Nederland? Samen met een aantal sprekers vanuit de Utrechtse migrantenorganisaties en het publiek in de zaal zullen onze gasten discussiëren over hoe volgens hen integratie in zijn werk moet gaan.

Wil je mee discussiëren, heb je hier een mening over, of ben je benieuwd wat anderen hiervan vinden, kom dan om 14u30 naar het Politiek Café op 18 juni in Café Hofman op Janskerkhof 17a. Het Utrechtse Trio Elrepi speelt swingende en sfeervolle zigeunermuziek uit Oost-Europa, de toegang is gratis.

U bent hier