h

Inzameling kerstpakketten voor Voedselbank

14 december 2014

Inzameling kerstpakketten voor Voedselbank

Op zaterdag 20 december, tussen 10:00 en 13:00 organiseert de SP IJsselstein een inzameling van (delen van) kerstpakketten en artikelen voor de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein bij twee supermarkten die hieraan hun medewerking verlenen: de PLUS in Zenderpark en de C1000 op Achterveld.

U mag natuurlijk ook zelf een leuk pakket samenstellen of enkele artikelen uit de supermarkt doneren. De volgende artikelen kan de Voedselbank goed gebruiken: koffie, pasta, pastasaus, shampoo, douchespullen, wc papier, blikgroenten, vuilniszakken en aardappelen.

De inzameling is een vervolg van de actie van 29 november waarbij zo’n veertig kratten met meer dan duizend artikelen zijn opgehaald.

U bent van harte welkom om een donatie te doen bij een van de genoemde winkelcentra!

Reactie toevoegen

U bent hier