h

Nieuws uit 2003

24 oktober 2003

Bewoners Praagsingel eisen èn krijgen duidelijkheid van B&W IJsselstein

Het probleem
Twee jaar geleden werden in Zenderpark in IJsselstein verschillende verkeersbelemmerende en - remmende voorzieningen aangelegd. Dat zou ook gebeuren op de Praagsingel tussen de spoorwegovergang en de Edah supermarkt. Tot verbazing van de bewoners werden de geplande voorzieningen daar niet uitgevoerd. Er zou geen geld voor beschikbaar zijn. En dat is natuurlijk vreemd: wat is er dan mee gebeurd? Men werkt toch met een jaarlijkse begroting?

Lees verder
10 oktober 2003

SP houdt Politiek Café

Het is gebeurd op 6 oktober en wel voor het eerst: in het politiek conservatieve en rechtse IJsselstein heeft de SP-afdeling haar eerste Politieke Café gehouden. We hadden geen idee hoe groot de opkomst zou zijn. Het werden uiteindelijk 16 mensen, waaronder gemeenteraadsleden van GroenLinks en de PvdA.

Lees verder
2 september 2003

SP nu ook actief in IJsselstein

Onze afdeling Nieuwegein/IJsselstein heeft het laatste jaar tientallen nieuwe leden mogen begroeten. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, want ook in Nieuwegein en IJsselstein is er werk aan de winkel. We willen graag de handjes laten wapperen, maar kunnen er nog wel een paar bij gebruiken!

Lees verder

U bent hier