h

SP Nieuwegein op succesvolle Utrechtse SuPerzaterdag

20 februari 2016

SP Nieuwegein op succesvolle Utrechtse SuPerzaterdag

Foto: SP Utrecht

Zaterdag 20 februari was de eerste SP super zaterdag in de regio Utrecht. Zo’n 60 afgevaardigden van afdelingen uit de provincie waren aanwezig voor een massale huis-aan-huis (aan-)klop actie in de Utrechtse wijk Ondiep. Zo ook natuurlijk de afdeling Nieuwegein.

Een heel stoet ‘rode jassen’ trok daartoe de wijk in om van deur tot deur de mensen te vragen naar hun reactie op het SP voorstel om een miljonairsbelasting in te voeren. Een minimale bijdrage van de hele rijken om Nederland weer socialer te maken waar het de laatste decennia volledig in de vernieling is geholpen.

Foto: SP Utrecht

De klop actie leverde, behalve vooral veel instemming met het SP belastingvoorstel, tal van verhalen op over locale situaties, persoonlijke tegenslagen en het terechte gemopper op de (vooral) Haagse politieke elite.
SP Utrecht gaat met de uitkomsten van de gesprekken aan de slag.

Foto: SP Utrecht

Bedoeling is deze massale klop actie ieder kwartaal op een andere plek in de provincie uit te voeren. Ook Nieuwegein zal daarbij een keer bezoek krijgen van een massale stoet rode jassen die huis-aan-huis en van deur tot deur in een wijk zullen aankloppen.

Reactie toevoegen

U bent hier