h

SP Geynwijs meldpunt levert veel reacties op!

21 januari 2016

SP Geynwijs meldpunt levert veel reacties op!

Sinds de start van het Geynwijs meldpunt wordt de SP overstelpt met reacties. Er worden bijna dagelijks tientallen enquêteformulieren ingediend, waarop mensen hun  ervaringen met Geynwijs melden. En als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat het een goed initiatief is geweest om dit meldpunt te starten.

Ook u kunt uw ervaringen met Geynwijs hier kwijt. Goede ervaringen, minder goeie ervaringen. Het kan allemaal gemeld worden.

Het meldpunt is er om Geynwijs straks een overzicht te kunnen geven over zaken die écht op korte termijn aangepakt en verbeterd moeten worden.
Het kan en mag namelijk nooit zo zijn dat mensen die voor een hulp- of zorgvraag aangewezen zijn op Geynwijs de dupe worden van een wel goedwillende, maar (nog) niet goeddraaiende organisatie.

U kunt ook hier het enquêteformulier invullen.

Foto: SP

Reacties

goedemorgen,
ben zeker niet verbaasd over succes geynonwijs enquete. ben heel nieuwsgierig naar jullie volgende stap. om eerlijk te zijn, hoop ik dat jullie contact met mij opnemen over eea, zoals ik ook in ingevulde enquete heb aangegeven. wens jullie alle succes en wijsheid.
met vriendelijke groet

Reactie toevoegen

U bent hier