h

Nieuw bestuur SP afdeling Nieuwegein

3 juli 2014

Nieuw bestuur SP afdeling Nieuwegein

Tijdens de algemene ledenvergadering van 2 juli 2014 is door de leden een nieuw bestuur gekozen. Van het zittende bestuur hadden een aantal leden hun zetels ter beschikking gesteld omdat zij bij de zo succesvol verlopen gemeenteraads verkiezingen in maart gekozen zijn in de gemeenteraad (foto: het aftredende bestuur).

 

Aftredend waren Hasan Inkeçi (voorzitter), Hans Verdouw (secretaris), Annie Inekçi (penningmeester), Martijn Stekelenburg (fractievoorzitter) en de leden Laura Bruinsma en Herman Mekenkamp. Emile Grivel had zich herkiesbaar gesteld.

Het aftredende bestuur had nieuwe kandidaten voorgedragen, die allen door de leden werden gekozen.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

- Erik van Wijk (voorzitter)
- Erwin vd. Bosch (secretaris)
- Addie Peek (penningmeester)
- Hasan Inekçi (fractievoorzitter)
- Ans Bontrop
- Emile Grivel
- Ed Kieckens

Tijdens de ledenvergadering werden de oud-bestuursleden uitvoerig bedankt voor hun tomeloze inzet, die er mede voor gezorgd heeft dat de SP-afdeling Nieuwegein floreert en voor het eerst deelneemt aan het college en met vijf raadsleden in de gemeenteraad vertegenwoordigd is.

Overdracht van voorzittersschap door Hasan Inekçi aan Erik van Wijk.

Aan het nieuwe bestuur de opdracht dit werk voort te zetten en waar mogelijk de afdeling verder uit te bouwen. Gelet op het enthousiasme, de gedrevenheid en de motivatie van de nieuwe bestuursleden kunnen we de toekomst voor de SP-afdeling Nieuwegein met een gerust hart tegemoet zien. Er zal hard gewerkt worden aan een Nieuwegein waar menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop staan. (foto onder: het nieuwe bestuur)

"Blijf niet mokkend aan de kant staan, stel een daad en toon je moed. Laat je woede hand in hand gaan, met het goede dat je doet". (Karel Glastra van Loon - 1962-2005)

Reactie toevoegen

U bent hier