h

Kom naar het grote Thuiszorg debat op 4 februari in Nieuwegein!

23 januari 2013

Kom naar het grote Thuiszorg debat op 4 februari in Nieuwegein!

Op maandag 4 februari 2013 organiseren actieve medewerkers in de (huishoudelijke) thuiszorg, verenigd in Abvakabo FNV, het Grote Thuiszorg Debat in hun Strijd voor Thuiszorg. De kwaliteit van de thuiszorg, maar zelfs het voortbestaan van de huishoudelijke thuiszorg staat onder grote druk. Doordat de thuiszorg aanbesteed wordt door gemeenten en doordat de regering van plan is nog meer te bezuinigen op de huishoudelijke zorg. Honderden vrouwen en mannen die werken in de thuiszorg, zijn al actief om samen voor hun werk op te komen én voor de cliënten die afhankelijk zijn van deze vorm van zorg.

Op 27 november 2012 kwamen maar liefst 700 thuiszorgmedewerkers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Kom ook naar het Grote Thuiszorg Debat op maandag 4 februari en neem zoveel mogelijk thuiszorgcollega’s mee naar de actiebijeenkomst. Meld je nu aan voor deelname aan het debat via deze link.

Groepen
Het is ook mogelijk om groepen aan te melden voor het Grote Thuiszorg Debat. Stuur dan een mail naar strijdvoorthuiszorg@abvakabo.nl met daarin de naam, e-mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon. Vermeld ook om hoeveel mensen het gaat en bij welke thuiszorginstelling zij werken.

Programma
• 16.00 uur - 16.30 uur: Wat is er gebeurd tussen 27/11 en nu? Leden van het actiecomité vertellen over hun ervaringen

• 16.30 uur - 17.15 uur: Politici en thuiszorgers gaan in debat aan de hand van stellingen

• 17.15 uur - 17.30 uur: Pauze

• 17.30 uur -18.00 uur: Aanbieden petities

Locatie
MeetingDistrict
Blokhoeve 2a
Nieuwegein

Lees de weblog van Martijn Stekelenburg over de houding van de PvdA over de zorg

U bent hier