h

Januari thuiszorgmaand levert opnieuw honderden handtekeningen op

26 januari 2013

Januari thuiszorgmaand levert opnieuw honderden handtekeningen op


Ondanks het barre weer waagde de SP zich op straat vandaag om handtekeningen in te zamelen voor behoud van de Thuiszorg. Omdat de sneeuw en de wind wel erg koud waren, vond de SP het nodig de mensen te verwarmen met SoeP! Vele liters soep wisselden van eigenaar en er werden ruim tweehonderd handtekeningen opgehaald. Het is te merken dat heel Nieuwegein een goede thuiszorg belangrijk vindt. Lees verder voor een fotoverslag en om de online petitie te tekenen.

Als altijd wordt de SoeP geserveerd door SP kok Hasan Inekci, tevens afdelingsvoorzitter:

Het verzamelen van handtekening lukte prima, al had iedereen haast om de warmte in te vluchten. Voor de thuiszorg willen mensen nog wel even de tijd nemen.

De AbvaKabo en 'Wij zijn de Thuiszorg' organiseren een grootste manifestatie op 4 februari in Nieuwegein. Daar worden de handtekeningen overhandigd aan de politiek. Lees meer over deze actie en teken de online petitie door hier te klikken.

De SoeP ging uiteindelijk helemaal op. Toen mocht het actieteam naar huis om zelf op te warmen. Binnenkort meer nieuws over het totaal aantal handtekeningen dat de SP in Nieuwegein ophaalde!

Teken de online petitie

U bent hier