h

De laatste loodjes!

12 september 2012

De laatste loodjes!

Tot en met deze woensdag wordt er ook door de SP Nieuwegein actie gevoerd om de mensen ervan te overtuigen dat een stem voor links het beste op de SP kan worden uitgebracht. Waar dan normaal gesproken er vroeg in de ochtend voor wordt gekozen om de laatste flyers uit te reiken bij de tramhalte van City Plaza, moest nu door de vertraging in werkzaamheden aan het tramspoor worden uitgeweken naar Westraven, aan de rand van Utrecht Zuid. Op die plek moeten passagiers vanuit de tram overstappen op vervangend busvervoer.

Zeer velen waren maar al te graag bereid de flyers in ontvangst te nemen. De media hype van het beperken van de keus tot een strijd tussen Rutte en Samsom lijkt veel mensen te hebben overtuigd dat juist nu gekozen moet worden voor de SP. Al is het alleen maar om te voorkomen dat een stem op Samsom betekent dat Rutte en zijn VVD automatisch aanschuift.

Nu is het verder afwachten wat het uiteindelijke resultaat van deze verkiezingen zal worden: een neoliberale sociale Rutterechtse woestenij of de socialere Roemer SP samenleving waar nu al zovelen zolang op wachten.

U bent hier