h

College belooft snelle actie in kwestie Acaciastraat

21 mei 2012

College belooft snelle actie in kwestie Acaciastraat

Deze week meldde zich een bewoner bij de SP die de gemeente erop attent had willen maken dat er een gevaarlijke situatie was ontstaan bij een van de kruispunten in zijn straat. De SP legde de zaak aan wethouder Hans Reusch van D66 voor. Deze ondernam snelle actie. Binnenkort wordt de zaak opgepakt door de stoep te verbreden. De SP is namens de bewoner blij met deze daadkracht.

Martijn Stekelenburg van de lokale SP:'Zeer te prijzen dat het college nu snel optreden gaat. Jammer uiteraard dat in eerste instantie een afwijzing volgde. Maar er kan wel eens wat doorheen glippen'. Wij zijn blij namens de bewoners dat dit zo goed geregeld wordt.

Op de foto boven dit artikel is (nog) te zien wat het euvel is. Bewoners met een rolstoel kunnen nauwelijks langs de boom en moesten uitwijken door over de straat te rijden aan de andere kant van de boom. Voor de meeste mensen is dit geen enkel punt, maar als je moeilijk ter been bent is dat een ander geval. Voor mensen in een rolstoel is dit extra lastig, omdat ze minder overzicht hebben in het verkeer. Mooi geregeld dus door Hans Reusch.

Bewoners met rolstoel in Acaciastraat durven de oversteek niet aan

U bent hier