h

Inspirerende ledenavond met Tweede Kamerlid Nine Kooiman

25 maart 2012

Inspirerende ledenavond met Tweede Kamerlid Nine Kooiman

De SP heeft zijn jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Er was een grote opkomst dit jaar. Er viel ook iets te kiezen, behalve het zittende 7 leden tellende bestuur waren er ook 3 nieuwe kandidaten. Het is goed te zien dat SP Nieuwegein geen moeite heeft om een goed bestuur bij elkaar te krijgen en daarnaast nog een grote groep vrijwilligers heeft om ook de komende tijd de SP in Nieuwegein nog sterker te maken dan nu.

Na tien jaar werd afscheid genomen van Herman Mekenkamp als secretaris, gelukkig is hij wel weer gekozen als algemeen bestuurslid zodat de SP nog van zijn ervaring gebruik kan maken. Als nieuwe secretaris is gekozen Hans Verdouw, nu al raadslid.

Het nieuwe bestuur is als volgt samengesteld:

- Hasan Inekci (voorzittter)
- Hans Verdouw (secretaris)
- Annie Inekci-van den Heuvel (penningmeester)
- Martijn Stekelenburg (fractievoorzitter)
- Herman Mekenkamp (algemeen lid)
- Laura Bruinsma-Berkeveld (algemeen lid)
- Emile Grivel (algemeen lid)

Na de pauze was er als speciale gast Nine Kooiman, oud voorzitter van SP Nieuwegein. Zij is nu Tweede Kamerlid en kan daar leuk en inspirerend over vertellen. Zij heeft naast Jeugd nu ook Politie en Brandweer in haar portefeuille. Zij legde uit aan de aanwezigen hoe het er in de Tweede Kamer aan toe gaat en beantwoordde vele vragen. Het werd een inspirerende avond.

Profielpagina van Nine Kooiman

U bent hier