h

Emile Roemer bij politiek cafe Nieuwegein

10 maart 2012

Emile Roemer bij politiek cafe Nieuwegein

Op 20 maart zal Emile Roemer te gast zijn bij het Politiek Cafe van Nieuwegein. De hamvraag is of Emile de nieuwe premier van Nederland wordt. Uiteraard wordt Emile ook over allerlei andere zaken aan de tand gevoeld. Ook de standpunten van de SP over zelfstandig ondernemen komen aan de orde. Een van de meest hardnekkige misverstanden is dat de SP iets tegen ondernemers heeft. Dat is zeker niet het geval!

In 2010 bracht SP bij monde van Sharon Gesthuizen een plan uit voor kleine ondernemers:'Hart voor de zaak'. Veel kleine ondernemers hebben het moeilijk, zeker in de crisistijd. Om de kleinere ondernemer te ondersteunen, deed SP allerlei voorstellen om het ondernemerschap te stimuleren.

De organisatie nodigt belangstellenden van harte uit om actief aan de discussie deel te komen nemen en bij deze gelegenheid al uw vragen over Emile Roemer persoonlijk aan hem te stellen. Het Politiek Café vindt plaats in Eethuys Poelzicht aan het Raadhuisplein 1 in Vreeswijk en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Politiek Cafe

Hart voor de zaak (PDF)

U bent hier