h

Actiebereidheid van bewoners Sluyterslaan blijft groot

26 januari 2012

Actiebereidheid van bewoners Sluyterslaan blijft groot

Vanavond sprak de SP opnieuw met een aantal bewoners van de Sluyterslaan. Om de aandacht voor de problemen daar vast te houden, werden er voor de komende tijd verschillende plannen gesmeed. Op dit moment wordt er hard gewerkt om alle onderhoudsproblemen helder in beeld te brengen.

Het is te merken dat de bewoners strijdlustig zijn. De manier waarop Mitros met ze omgegaan is maakte de bewoners boos en verontwaardigd. Door de acties die de bewoners de komende tijd gaan ondernemen zal duidelijk worden dat ze serieus genomen dienen te worden. De SP steunt de bewoners uiteraard waar ze maar kan.

Fractievoorzitter Stekelenburg die de avond voorzat vertelt:"Het is me duidelijk geworden dat dit verhaal nog lang niet klaar is. We hebben veel ideeën uitgewisseld en goede plannen gesmeed voor de komende tijd. Wij zullen er alles aan doen om de belangen van de bewoners goed te behartigen".

Veel bewoners uitten hun ontevredenheid over de wijze waarop Mitros met de plannen voor sloop naar buiten treedt. Het lijkt alsof de sloop voor Mitros een voldongen feit is. Als het aan de bewoners en de SP ligt, komt er een ander plan op tafel. De kosten voor renovatie moeten op tafel komen en dit moet als serieuze optie overwogen worden. Ook moet er gekeken worden naar de regelingen voor bewoners die gedwongen moeten verhuizen.

De komende tijd houden wij u regelmatig op de hoogte van de plannen. Waarschijnlijk zult u er ook in de kranten over lezen. Deze bewoners zijn niet van plan op te geven.

SP brengt rapport uit over de Sluyterslaan

U bent hier