h

ZO voor een beter Nederland ook op City Plaza

26 november 2011

ZO voor een beter Nederland ook op City Plaza

We leven in tijden van kleur bekennen. De crisis die veroorzaakt is door de graaiers, moet wat dit kabinet betreft betaald gaan worden door de hardwerkende mensen. Dat moet en kan anders! In de laatste ZO-krant noemt SP de alternatieven voor de kille en rechtse bezuinigingen op alles wat cultureel, groen en sociaal is. Het blijkt steeds makkelijker om mensen ervan te overtuigen de volgende keer voor links te gaan. Lees hierover alles in de laatste ZO-krant.

De SP informeert via de ZO-krant – ook buiten verkiezingstijd – een aantal keer per jaar wat er speelt in binnen- en buitenland. De krant wordt zo breed mogelijk verspreid. In deze krant is er aandacht voor de crisis in Europa, onze alternatieve begroting en verdere plannen voor een sociaal Nederland. Het is nu de kans om kleur te bekennen! Ook op City Plaza ging met in gesprek met de passanten over deze onderwerpen.

Met de SP gaat het goed in de peilingen, zo is dat ook te merken op straat. De gelijkgestemden komen vanzelf naar je toe.

Soms is er een stevig gesprek nodig. Mensen zijn wars geworden van de politiek. Dat is te begrijpen met een kabinet als dit. Er wordt hard ingegrepen en mensen vertellen hoe ze hierdoor geraakt worden. Uiteindelijk nemen de de krant mee om alles na te lezen.

ZO voor een beter Nederland

U bent hier