h

De grote schoonmaak is begonnen!

22 mei 2010

De grote schoonmaak is begonnen!

Het voorjaar begint met de grote schoonmaak, ook in de politiek. Nu de Tweede Kamerverkiezingen samenvallen met het voorjaar is de leus:"De grote schoonmaak" meer dan een ludieke slagzin. De bezem moet door het huidige marktgerichte systeem. Weg met de kapitale bonussen, verloedering van de zorg, onderwaardering van eerlijke arbeid en het failiet van het onderwijs. Na de grote schoonmaak zijn de uitwassen van het huidige economisch bestel opgeruimd en is het tijd voor een socialer Nederland.

Om de campagne kracht bij te zetten deelde SP vandaag de ZO-krant uit en natuurlijk het verkiezingsmateriaal voor de grote schoonmaak. Het verkiezingsprogramma "Een beter Nederland voor minder geld" geeft aan hoe we nu het krappe tijden zijn, het geld aan de juiste dingen aangeven. Wat SP betreft zijn dat de onderwerpen die de sociale structuur versterken in plaats van afbreken.

De AOW blijft op 65, het eigen risico in de zorg verdwijnt en de huurstijging wordt beperkt. Allemaal redenen om op 9 juni op SP te stemmen!

Lees het verkiezingsprogramma "Een beter Nederland voor minder geld"

U bent hier