h

Buurten in de buurt Galecop met Paulus Jansen

21 september 2009

Buurten in de buurt Galecop met Paulus Jansen

Op dinsdag 8 oktober gaat de SP met SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen, de deuren langs om handtekeningen op te halen voor onze actie 65 blijft 65 en om te horen wat er in de buurt speelt.

Dat de SP een actieve partij is, is bekend. De SP laat regelmatig haar gezicht zien op de plaatsen waar het er echt toe doet: tussen de mensen om wie het gaat en waarvoor zij zich actief opstelt binnen de gemeenteraad. En dat is dan ook direct het belangrijke verschil met andere partijen die – eenmaal gekozen in een raad of ander bestuursorgaan – hun gezicht op straat nauwelijks meer laten zien en zo dus ogenschijnlijk weinig aan hun kiezers gelegen te laten liggen – tenzij er publicitair mee te scoren valt. De SP is vaak aanwezig op winkelcentra, scholen en bedrijven omdat zij werkelijk betrokken is met de zaken die zich daar afspelen – luisteren naar de mensen: wat gaat goed, wat kan er beter en hoe kunnen we dat samen met de betrokkenen aanpakken.

Daarom is de SP Nieuwegein dus op dinsdag 8 oktober - samen met 2e kamerlid Paulus Jansen - actief in Galecop, de levendige wijk met een grote diversiteit aan mensen en woonstijlen, maar ook een wijk waar het nodige aan verbeterd kan en moet worden. Van deur tot deur, inventariseren wat er echt speelt in de wijk en proberen om actief en samen met bewoners verbeteringen tot stand te brengen. Dat is Buurten in de Buurt, een actie zoals die alleen door de SP kan worden gevoerd. Daarnaast halen we handtekeningen op voor onze actie 65 blijft 65, want deze door de regering voorgestelde asociale maatregel om de AOW leeftijd te verhogen moet direct van tafel!

www.65blijft65.nl

U bent hier