h

Arjan Vliegenthart pleit voor minder Brussel tijdens Europadebat in 't Veerhuis

27 mei 2009

Arjan Vliegenthart pleit voor minder Brussel tijdens Europadebat in 't Veerhuis

Gisteravond vond een debat plaats in 't Veerhuis waar kandidaten van de grotere partijen spraken over de naderende Europese Verkiezingen op 4 juni. Voor SP deed Senator en auteur van het verkiezingsprogramma 'Nederland wil Minder Brussel' Arjan Vliegenthart mee aan het debat. Kijk verder voor een impressie van deze avond.

Debat over Europa in 't Veerhuis

Op deze avond werd gesproken over verschillende onderwerpen. Voorbij kwamen onderwerpen als economie, milieu, arbeidsmigratie en natuurlijk de betekenis van Europa voor onze situatie in Nieuwegein. De zaal kreeg volop gelegenheid om vragen te stellen waar goed gebruik van werd gemaakt.

Arjan Vliegenthart beantwoord vragen uit de zaal

Het valt niet altijd mee aan mensen uit te leggen wat het Europese Parlement allemaal doet, in elk geval heeft het Europese beleid veel invloed op ons dagelijks leven. Een aantal mensen stelden hun vragen om de materie beter te begrijpen. Ook werd er kritiek geuit op de standpunten van bepaalde partijen.

Vragen uit de zaal

Om 22.00 eindigde het debat en kon gesproken worden van een geslaagde avond ondanks een bescheiden opkomst. SP hoopt dat u allemaal gaat stemmen op 4 juni. Als u kiest voor een sociaal Europa en niet 'te veel Brussel' wilt, stemt u dan SP!

Klik hier voor het verkiezingsprogramma van de SP

U bent hier