h

SP lanceert themakanalen voor betrokken mensen

14 oktober 2007

SP lanceert themakanalen voor betrokken mensen

De website van de SP is uitgebreid met vijf themakanalen: onderwijs, werk en inkomen, zorg, wonen en milieu. Alle relevante nieuwsberichten, opinieartikelen, standpunten, agenda-items en contactgegevens zijn per terrein samengebracht. Zie aan de rechterkant van deze site.

Webmaster Herman Beekers: "De SP-website komt in elk onderzoek als beste uit de bus, maar dat betekent niet dat we stil moeten staan. Themakanalen stonden al langer op onze verlanglijst. Het is een mooie manier om mensen bij elkaar te brengen die op één of andere manier met het onderwerp te maken hebben. We kunnen geïnteresseerden nog beter en vaker informeren over de ontwikkelingen op specifieke terreinen. Ook kan er met Kamerleden worden gediscussieerd en kan op belangrijke nieuwsberichten worden gereageerd."

De SP-Kamerleden zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden. Agnes Kant: "Met ons themakanaal zorg kunnen we nog beter het laatste zorgnieuws onder de aandacht brengen. Bijvoorbeeld met videoverslagen van manifestaties, verslagen van werkbezoeken en debatten met specialisten, verpleegkundigen of bestuurders. Maar we kunnen ook meer discussies voeren met mensen die in de zorg werken of er intensief gebruik van moeten maken. Wij kunnen de mensen makkelijker bereiken, en zij ons."

Jasper van Dijk, woordvoerder onderwijs: "Wie in onderwijs geïnteresseerd is, ziet nu op sp.nl/onderwijs heel overzichtelijk wat wij doen en wat er verder speelt. Ze zien wie van de SP-Kamerleden over de specifieke onderwerpen gaat, wat onze standpunten zijn en kunnen daarover ook met ons in discussie treden."

Het aantal themakanalen zal de komende tijd verder worden uitgebreid.

U bent hier