h

SP start petitie tegen fusie reinigingsdienst met RMN

29 augustus 2007

SP start petitie tegen fusie reinigingsdienst met RMN

Deze maand gaan we er nog even stevig tegenaan om de fusie van onze reinigingsdienst met Reiniging Midden Nederland tegen te houden. Leest u ons dossier over deze zaak, dit moet worden tegen gehouden. We starten een petitie en zullen Nieuwegein vragen zich uit te spreken vóór de eigen medewerkers en vóór de eigen reinigingsdienst.

Dossier Reinigingsdienst

De wethouder heeft in de laatste raadsvergadering moeten toezeggen dat de plannen opnieuw worden nagerekend. Let u er wel op: het gaat dus alleen nog maar om de onderbouwing van de berekening. De SP is meer geinteresseerd in de gevolgen voor de kwaliteit van de dienstverlening en het verlies van controle op de hele dienst.

Wanneer de fusie voor de laatste maal aan de orde komt in de raadsvergadering van september moet iedereen weten wat er aan de hand is. We zullen de wethouder en de rest van het college uitleggen dat we zo niet met onze eigen middelen en mensen omgaan. U kunt de medewerkers steunen door de petitie te tekenen en de wethouder tot orde te roepen.

Klik hier voor de petitie!

U bent hier