h

SP Nieuwegein zet verpleegkundigen in het zonnetje

13 mei 2007

SP Nieuwegein zet verpleegkundigen in het zonnetje

In het Zonnetje

Vandaag op de Internationale Dag van de Verpleegkunde, zette de SP in Nieuwegein een aantal verpleegkundigen in het zonnetje. Deze dag is de geboortedag van Florence Nightingale, die voor de verpleegkunde heel wat baanbrekend werk verrichtte. Overal ter wereld wordt er op deze dag aandacht besteed aan de bijdrage die verpleegkundigen leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg.

Omdat de SP de zorg in een hoog vaandel heeft staan, vond men het terecht om deze hardwerkende mensen eens wat extra aandacht te geven op deze speciale dag. Een groot aantal verpleegkundigen in De Geinsche Hof en het Anthonius Ziekenhuis ontvingen van het bestuur een aardigheidje.

In de laatste jaren is er veel discussie geweest over de zorg, soms ging de discussie ook over de ruggen van de verpleegkundigen heen. Dit initiatief is bedoeld om aan te geven dat SP de verpleegkundigen niet is vergeten en zich blijft inzetten voor een betere zorg. Zie hieronder een aantal mensen die dit belangrijke werk dagelijks uitvoeren. Namens het bestuur en de fractie van SP Nieuwegein: Dank jullie wel hou de moed erin!

Verpleegkundigen Anthonius Ziekenhuis Nieuwegein Werknemer van de Geinsche Hof

De geinsche Hof

U bent hier