h

SP adopteert jongeren

7 maart 2007

SP adopteert jongeren

Vanuit een initiatief van de Jongerenraad Nieuwegein, heeft de SP een drietal jongeren 'geadopteerd'. Niet dat ze bij ons komen inwonen, de komende maanden zullen ze met ons en met het politieke werk van de SP kennismaken in het kader van het Jongeren Adoptie Plan. SP omarmt dit initiatief volledig en heet deze jongeren welkom.

Jong Nieuwegein

In de komende tijd zullen de jongeren van het Anna van Rijncollege meelopen met de fractie en de afdeling om te zien en zelf te ervaren wat het betekent om je bezig te houden met politiek in Nieuwgein. Uiteindelijk brengen de jongeren verslag uit van hun ervaringen en dat levert n og wat studiepunten op ook!

De SP zal de jongeren laten zien dat SP de zaken vaak wat anders benadert en aanpakt. Niet alles dat de SP doet is vergaderen, dat zullen deze jongeren ook snel gaan zien;) Ze zullen de kans krijgen fractie- en bestuursvergaderingen bij te wonen, maar ook om zelf actie te voeren. Ook zullen we ze helpen om vragen te stellen aanwethouders en misschien wel met een eigen initiatiefvoorstel te komen

Namens de hele Nieuwegeinse SP: van harte welkom!

Martijn Stekelenburg
Fractievoorzitter

U bent hier