h

Campagneteam Statenverkiezingen aanwezig op verkiezingsmarkt

4 maart 2007

Campagneteam Statenverkiezingen aanwezig op verkiezingsmarkt

Afgelopen zaterdag 3 maart was het campagneteam van de Provinciale Staten aanwezig in Nieuwegein. De campagne van de afdeling Nieuwegein werd ondersteund door de lijsttrekker voor de Statenverkiezingen en SP- Tweede Kamerlid Sadet Karabulut. Het werd een zeer goede dag voor SP met vele positieve reacties. Kijk snel verder voor het verslag..

De verkiezingskraam van de SP werd zeer goed bezocht vandaag, vele duizenden schuurzponzen werden uitgedeeld en natuurlijk ook de verkiezingsprogramma's. In de middag werd de lokale SP ondersteund door de lijsttrekker Ton Witteman en Statenkandidaat Freek Bersch. Vanuit Den Haag mochten we Sadet Karabulut verwelkomen die in de campagne meehielp om de voorbijgangers van het juiste materiaal te voorzien.

Uiteraard deelden we ook weer SoeP uit en speelden we met de Nieuwegeiners het belastingSPel.Kijk hieronder voor het uitgebreide fotoverslag!

Kamerlid Sadet spreekt voorbijgangers aan:

De SoeP vond gretig aftrek als altijd:

Ook Groen Links (links op de foto) en de PvdA snoepten graag mee van de soep (rechts) en liet onbewust met de SoeP de boodschap van SP binnenkomen;)

Statenkadidaat Freek Bersch speelt mee aan het belastingspel:

Ja, de jeugd laat van zich horen, verklaart dit de eindstand van het SPel?

Ook de lijsttrekker Ton Witteman was aanwezig!

Nog enkele sfeerimpressies:

De einstand van het SPel was duidelijk: De Statenfractrie voor SP mag zich de komende jaren voor de jeugd inzetten!

Tot die tijd zet de jeugd zich in voor u:

www.provincieutrecht.sp.nl

U bent hier