h

Statencampagne wordt vervolgd op 3 maart met lijsttrekker Witteman en Kamerlid Sadet Karabulut

24 februari 2007

Statencampagne wordt vervolgd op 3 maart met lijsttrekker Witteman en Kamerlid Sadet Karabulut

Provinciale Staten lijsttrekker Ton Witteman zal zaterdag 3 maart Nieuwegein aandoen. Hij zal dan in gesprek gaan met de Nieuwegeinse bevolking.

Vandaag zaterdag 23 februari was hij vanaf 12.00 uur tot 13.00 op City Plaza om campagne te voeren. Op zaterdag 3 maart is Ton Witteman dus weer in Nieuwegein, dan ook met de nummer vier van de lijst Freek Bersch. Dan zullen zij om 15:00 uur op City Plaza te vinden zijn.

Alsof dat niet genoeg is, komt ook een nieuw Tweede Kamerlid op 3 maart naar Nieuwegein, Sadet Karabulut. Ook zij wil graag met de Nieuwegeinse bevolking in gesprek. Hebt u altijd willen weten wat de SP nu precies doen in de provinciale staten en wie daar nu zitten, loop dan langs de SP kraam op zaterdag en 3 maart op City Plaza. Iedereen mag alles vragen en vooral goede ideeën aanleveren waar de kandidaten mee aan de slag kunnen. Lijsttrekker Ton Witteman zegt er helemaal klaar voor te zijn om met zijn kandidaten aan de slag te gaan:”Ik ben ervan overtuigd dat we winst gaan boeken op 7 maart. De kans is groter dan ooit om een sociale koers in de provincie te krijgen. Bovendien kan een stem op de SP voor een linkse meerderheid in de Eerste Kamer zorgen, wat belangrijk is met het kabinet dat nu gevormd is”.

Zoals u van ons gewend bent zullen we deze keer ook weer staan met soep, sponzen en een hoop informatie!

Nine Kooiman
SP-campagneteam Nieuwegein

U bent hier