h

21 maart: Nieuwe actiedag actiecomité Stop de herkeuringen

4 februari 2007

21 maart: Nieuwe actiedag actiecomité Stop de herkeuringen

21 maart: Nieuwe actiedag actiecomité Stop de herkeuringen

Vrijdag 26 januari heeft het actiecomité vergaderd en zijn er alweer nieuwe plannen gemaakt om de herkeuringen, de WAO en de WIA weer opnieuw onder de aandacht te brengen.Rekening houdende met de provinciale statenverkiezingen en de afronding van de kabinetsformatie, willen we op 21 maart opnieuw een actie plannen. We gaan er ook dit jaar weer voor om de herkeuringen gestopt en teruggedraaid te krijgen.

Laten we samen de vuisten ineen slaan en er nu voor zorgen dat we gehoord worden, zodat deze ellende dit jaar nog een einde krijgt !

Te gebeuren:

8 maart:

Laatste werkdag Minister de geus / Actie / kamervragen door Paul Ulenbelt (eventueel zitting bijwonen en aansluitend buiten actie voeren)

21 maart:

Nieuwe actie (alt. 28 maart) waarbij de nieuwe minister van Sociale zaken meteen ook weer met een grote groep WAO-ers wordt geconfronteerd, zodat duidelijk is, dat de WAO-ers nog steeds net zo strijdlustig zijn als verleden jaar!

We zijn er nog niet, maar als we nu gaan opgeven, komen we nergens meer !!!!!
U kunt zich opgeven via www.stopdeherkeuringen.punt.nl of per mail: stopdeherkeuringen@gmail.com Via deze site wordt u op de hoogte gehouden over de actie, plan deze dag alvast in uw agenda!

U bent hier