h

Een beter Nederland voor hetzelfde geld!

2 september 2006

Een beter Nederland voor hetzelfde geld!

Afgelopen donderdag 31 augustus presenteerde Jan Marijnissen tijdens een persconferentie het nieuwe verkiezingsprogramma van de SP. Zoals u weet zijn er op 22 november tweedekamerverkiezingen en de SP was daarom aan een vernieuwing van het programma toe. "Een beter Nederland voor hetzelfde geld" is de titel!

Het programma dat nog definief gemaakt wordt door de leden op een congres in oktober, bevat een hoop praktische punten om het socialisme in Nederland op de kaart te zetten. De SP blijft de SP, maar een aantal duidelijke handreikingen zijn gedaan in de richting van de andere partijen om een coalitie te kunnen vormen in november. Het programma laat zien dat Nederland socialer en beter kan terwijl toch een paar miljard bezuinigd wordt!

De komende maanden kunt u ons weer gaan tegenkomen in Nieuwegein in debatten en natuurlijk op straat, zoals u gewend bent van ons. Met uw steun maken we in november een Beter Nederland!

Het programma is te downloaden via de onderstaande link (klik hierop met de rechtermuisknop en kies voor ' opslaan als')

"Een beter Nederland voor hetzelfde geld"

De toespraak van Jan Marijnissen is eveneens te bekijken en te beluisteren door op deze link te klikken

U bent hier