h

Aan alle leden van de SP!

3 september 2006

Aan alle leden van de SP!

Zoals u al begrepen had, vinden er dit jaar op 22 november Tweede Kamerverkiezingen plaats na de val van het derde kabinet van Balkenende. Als SP zijn we verheugd dat nu een einde is gekomen aan zoveel jaren van inleveren en toenemende tweedeling. Het wordt hoog tijd dat Nederland weer opgebouwd gaat worden en in de komende campagne zal daar natuurlijk ruim aandacht aan gegeven worden. De leus voor de verkiezingen luidt dan ook:” Nu SP!”

Omdat het verkiezingsprogramma “ De eerste weg links”, dat de uitgangspunten van de SP voor de afgelopen jaren bevatte aan vernieuwing toe is, wordt er momenteel druk geschreven aan een nieuw programma. Volgens goed gebruik wordt het programma aan alle leden voorgelegd en kunt u uw mening over het programma geven. Uiteindelijk zal het programma op een Congres op 7 oktober definitief worden vastgesteld. U kunt vanaf 29 augustus het conceptprogramma vinden op de ledensite: www.spnet.nl Hier moet u even inloggen met uw lidnummer en postcode. Dit lidnummer vindt u op de adressticker van de Tribune of op de ledenpas. Indien u niet over internet beschikt, kunt u een papieren programma opvragen bij de voorzitter Martijn Stekelenburg (030-6050203). Omdat de verkiezingen dit keer vervroegd worden uitgeschreven heeft het partijbestuur een strak schema moeten maken. U begrijpt dat we er alles aan doen om u tegemoet te komen, maar helaas kunnen we dit keer niet iedereen van een papieren versie voorzien.

We willen u van harte uitnodigen om uw mening op het programma te geven tijdens de ledenvergadering van 6 september die gehouden wordt vanaf 20.00 in buurtcentrum de Boog Thorbeckepark 183 in de wijk Galecop in Nieuwegein. Indien u een wijzigingsvoorstel heeft op het verkiezingsprogramma, dient u dit voor 6 september op te sturen aan de voorzitter op adres: Asterstraat 11, 3434 HT Nieuwegein. U kunt het ook mailen aan nieuwegein@sp.nl Uw voorstel zal dan ter vergadering in stemming worden gebracht. Alle aangenomen voorstellen worden besproken op de regioconferentie waarvoor u zich op de ledenavond kunt opgeven. De regioconferentie wordt gehouden op 16 september op Hogeschool Domstad in Utrecht.

Na de regioconferentie volgt een landelijk congres waar de voorstellen van alle afdelingen in stemming worden gebracht. Indien u bij dit congres aanwezig wilt zijn, dient u zich tevens op te geven bij de voorzitter Martijn Stekelenburg. Let u erop dat wij als afdeling Nieuwegein/IJsselstein maar een beperkt aantal leden mogen opgeven voor dit congres en wie zich het eerst aanmeldt maakt de meeste kans!

Ik zie u graag op de ledenvergadering op 6 september en ik hoop dat we samen een bijdrage kunnen leveren aan een klinkende verkiezingsoverwinning op 22 november!

Met vriendelijke groet,

Martijn Stekelenburg
Afdelingsvoorzitter

U bent hier