h

Kledingbank Nieuwegein

13 september 2014

Kledingbank Nieuwegein

Onlangs brachten de SP-raadsleden Marian Bijvoet en Annie van den Heuvel een bezoek aan de Kledingbank Nieuwegein, aan de Archimedesbaan 6. Raadslid Van den Heuvel: "Wij waren erg onder de indruk van de enorme inzet van de vrijwilligers".

Zij vervolgt: "Het is wel jammer dat er zoveel behoefte is aan een kledingbank in Nieuwegein, maar als mensen even geholpen moeten worden, is het fijn dat de mogelijkheid bestaat". 

Aanvankelijk waren er wat problemen met de gemeente over de vergunning voor kledinginzameling. Door tussenkomst van SP-wethouder Martijn Stekelenburg kon dit snel worden opgelost.

Vele handen zijn nodig om alle kleding te sorteren en klanten te begeleiden. De kledingbank is daarom nog op zoek naar vrijwilligers. Voor inleveren kleding: op het terrein van de Kledingbank staat een inzamelcontainer.

> Website Kledingbank.

Openingstijden Kledingbank:
Archimedesbaan 6, Nieuwegein
dinsdag en vrijdag: 09.00 - 12.00 uur
woensdag 19.00 0 21.00 uur

Reacties

Hartelijk dank voor het mooi geschreven stuk over de kledingbank. Dit waarderen wij heel erg, vriendelijke groet, mede namens alle vrijwilligers, Marion van Roessel (secretariaat stichting K4N).

Reactie toevoegen

U bent hier