h

Nieuw bestuur vol ambitieuze plannen

19 juli 2014

Nieuw bestuur vol ambitieuze plannen

Op donderdag 17 juli 2014 kwam het bestuur van de SP afdeling Nieuwegein voor het eerst bij elkaar in de nieuwe samenstelling. Het enthousiasme en de gedrevenheid zijn groot.  

De nieuwe bestuursploeg wil dat de afdeling in al haar geledingen nog beter gaat functioneren. Het contact tussen de fractie en het bestuur zal daarom worden geïntensiveerd, waarbij uiteraard ook onze wethouder zal worden betrokken.

En - ook belangrijk - het nieuwe bestuur wil volop aan de slag met de communicatie naar  de leden in Nieuwegein. Waar mogelijk zullen er gesprekken worden gevoerd met Nieuwegeinse SP leden die nu nog niet of nauwelijks  actief bij de partij betrokken zijn. Ook wordt er gewerkt aan het betrekken van leden bij onderwerpen die een meer dan gemiddelde kennis vereisen. In ons ledenbestand hebben we veel mensen, die op bepaalde maatschappelijke gebieden veel kennis en ervaring in huis hebben waar we als SP zeker iets aan kunnen hebben.

Daarnaast wordt het actieteam aangespoord nog meer op te blijven komen voor de zaken die er echt toe doen: menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit, begrippen die door de plannen van het PvdA-VVD kabinet zwaar onder druk zijn komen te staan.

Met enige regelmaat zal het bestuur in het vervolg ook via deze website informatie geven over de gang van zaken binnen de afdeling.

Reactie toevoegen

U bent hier