h

Nieuwe SP wethouder in IJsselstein

21 maart 2017

Nieuwe SP wethouder in IJsselstein

De SP zal op de raadsvergadering van 6 april Chris Baerveldt voordragen als wethouder van IJsselstein. Hij wordt o.a. verantwoordelijk voor de WMO, wijkgericht werken, IJsselveld-Oost, verbouwing stadhuis, integratie en opvang statushouders. Een van de belangrijkste speerpunten zal zijn om de huishoudelijk hulp bij de thuiszorg weer op een normaal niveau te brengen. Een ander is de bestrijding van armoede voor kinderen.

 

De SP-afdeling IJsselstein heeft het nieuwe college-akkoord ruim een maand geleden ondertekend en neemt daarmee de verantwoordelijkheid op zich voor het herstel van de gemeente. De afdeling heeft op een ledenvergadering het volle vertrouwen uitgesproken in de nieuwe wethouder en neemt het op zich om hem binnen en buiten de raad te steunen. Chris Baerveldt is op dit moment nog werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker en universitair docent. Hij was voor de SP o.m. actief als gemeenteraadslid en voorzitter van de SP-afdeling in Utrecht.

 

IJsselstein, 21 maart 2017

Joop van Well

Voorzitter SP afdeling IJsselstein

Reactie toevoegen

U bent hier