h

Nieuws, april 2016

29 april 2016

Definitief geen huizenbouw in Park Oudegein

De SP feliciteert daarmee de bewoners die in 2014 een aantal van  6000 handtekeningen hadden verzameld tegen huizenbouw in het groen op het Helmkruid.
Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen  was deze huizenbouw een belangrijk onderwerp. De SP heeft er destijds op ingezet dat de huizen en niet kwamen.

Lees verder
23 april 2016

Actievoeren helpt: de lijn 77 halte 'Blokhoeve' blijft!

Foto: SP

Dat mooie nieuws werd afgelopen week bekend gemaakt door het college. De SP is  blij dat buslijn 77 halte Blokhoeve blijft aandoen. 

Lees verder
17 april 2016

EEN ZORGSTELSEL ZONDER EIGEN RISICO

Foto: SP

Dat was hét onderwerp van de op zaterdag 16 april gehouden SP regioconferentie van de provincies Flevopolder en Utrecht in Amersfoort, waarbij ook de SP Nieuwegein met een flinke delegatie van 6 personen aanwezig was.

Lees verder
12 april 2016

Zorg om de Zorg

Foto: SP

Dinsdagmiddag 12 april was er in het Stadshuis van Nieuwegein een  “Zorgmarkt”.  Een bijeenkomst waar Zorgaanbieders en Zorgprofessionals  van de Lekstroomgemeenten vraag en aanbod op elkaar konden afstemmen.

Lees verder
7 april 2016

SP Nieuwegein kiest nieuw afdelingsbestuur

Foto: SP Nieuwegein

In haar algemene ledenvergadering van donderdag 7 april 2016 hebben de aanwezige SP leden het nieuwe bestuur van de afdeling Nieuwegein gekozen.

Lees verder
7 april 2016

SP bij Cliëntenraad Congres in Nieuwegein

Foto: SP Nieuwegein

Afgelopen donderdagmorgen 7 april stond de SP Nieuwegein bij de NBC Blokhoeve in Nieuwegein. Daar werd die ochtend een landelijk cliëntenraad congres gehouden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier