h

SP IJsselstein de provincie in

2 november 2014

SP IJsselstein de provincie in

Zaterdag 1 november jl, was er in Amersfoort de regio conferentie. Tijdens deze conferentie moesten besluiten genomen worden over het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Staten verkiezingen op 18 maart 2015.

Naast een groot aantal binnengekomen amendementen waren er ook een aantal sprekers die hun aangegeven wijzigingen verdedigden. Van de ruim 130 voorstellen welke waren ingediend, zijn er twee daadwerkelijk aangenomen. Daarnaast zijn een aantal aanscherpingen gemaakt aan de hand van de ingediende amendementen.

Naast het goedkeuren van het programma stond er nog een tweede belangrijk punt op de agenda. De kandidaten. De volledige kandidatenlijst bestaat uit 33 mensen en is aangenomen zoals deze was voorgesteld. Deze lijst heeft als bijkomstigheid dat er maar liefst 3 IJsselsteiners op staan.

Te weten:

  • op 2: afdelingsvoorzitter Andrea Poppe
  • op 7: oud statenlid en clusterlid Linda Hogema
  • op 13: onze fractievoorzitter Joop van Well

We zijn er klaar voor. Laat de nieuwe lente maar beginnen op 18 maart!

Reactie toevoegen

U bent hier