h

Petitie tegen huurverhogingen

15 mei 2014

Petitie tegen huurverhogingen

Onlangs hebben IJsselsteiners die een sociale huurwoning huren van Provides een brief op de mat gekregen met daarin de aankondiging dat de huren ook dit jaar weer zullen stijgen. De stijging varieert van minimaal 3,5% tot maximaal 6,5%.

Sommige huurders krijgen in een tijdspanne van twee jaar een verhoging van bij elkaar 13% te verwerken. Als SP vinden wij dit onacceptabel. Inmiddels is er een petitie opgestart om protest aan te tekenen tegen deze gang van zaken en een verhoging van maximaal 2,5% (gelijk aan de inflatie in 2013) te bepleiten.

Klik hier om de petitie te ondertekenen http://hurenbijprovides.petities.nl/

De petitie zal medio juni namens de ondertekenden aangeboden worden aan Provides.

Reacties

Niet alleen de huurverhoging is belachelijk, ook de verhoging electra algemene ruimte met bijna honderd % is te gek voor woorden. En dan heb ik het nog niet eens over de stookkosten.

Geachte heer Bont, helemaal met u eens, kunt u mij mailen in welke straat u woont? En weet u of deze verhoging electra/stookkosten bij meer mensen in uw straat zo belachelijk hoog is? U kunt mij mailen op patrickvanetten@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier