h

Buurtonderzoek Aleida en Maria

25 april 2014

Buurtonderzoek Aleida en Maria

Vorig weekend is de SP op bezoek geweest in de Maria van Henegouwenstraat en de Aleida van Culemborghstraat. In het kader van een ledenwerfactie en van een buurtonderzoek met de vraag: Wat zou u graag beter/anders zien in de buurt? Vanwege (waarschijnlijk) het mooie weer waren veel mensen niet thuis, maar voldoende om een beeld te geven van de aandachtspunten in de straten; vooral het parkeren blijft problematisch. Een verslag is inmiddels doorgestuurd naar de burgemeester en wethouders en wij zijn in afwachting van hun reactie.

Enkele bewoners gaven aan interesse te hebben in een lidmaatschap van de SP dus we hopen binnenkort een aantal nieuwe leden te mogen verwelkomen.

Over twee weken op pad in een ander deel van Nieuwpoort. We hebben er zin in!

------

Patrick van Etten

Reactie toevoegen

U bent hier