h

Nieuws, maart 2014

29 maart 2014

SP bedankt kiezers op City Plaza

Zaterdag stond de SP op City-plaza om alle SP stemmers te bedanken na onze geweldige overwinning. Sommige mensen waren verbaasd dat zij er weer stonden. 'De stemmen zijn toch binnen dus waarom staan jullie hier weer?'

Lees verder
28 maart 2014

Wij stellen u voor: de nieuwe SP fractie in Nieuwegein

Gisteren werd de nieuwe fractie van de SP in  Nieuwegein geinstalleerd. Voortaan kan de SP rekenen op de inzet van 5 raadsleden en 2 commissieleden. Nu de fractie op volle slagkracht is, kan er begonnen worden met het echte werk: de verhalen  van de straat naar de raad brengen!

Lees verder
24 maart 2014

SP geeft verklaring af over verkiezingsuitslag

De politieke partijen van Nieuwegein waren vanavond bijeen in de raadszaal om hun visie te geven op de uitslag van de verkiezingen waarbij de SP de tweede partij werd. De VVD die nog steeds de grootste partij is, nodigde alle partijen uit voor deze avond. De SP heeft duidelijk gemaakt hoe een nieuw college eruit zou moeten zien. Deze avond was zeer goed bezocht en de publieke tribune was overvol.

Lees verder
20 maart 2014

SP en VVD even groot in Nieuwegein

Na de aanvankelijke voorlopige uitslag is zojuist bekend geworden dat de echte uitslag de winnaars dichter in de buurt brengt van elkaar. Hoewel de VVD iets meer stemmen heeft dan de SP, eindigt de VVD ook op 5 zetels en zijn beide partijen even groot. Deze teruggang in zetels voor VVD zal de collegevorming niet eenvoudiger maken.

Lees verder
20 maart 2014

SP tweede partij in Nieuwegein

De SP in Nieuwegein is vanavond met 5 zetels de tweede partij geworden in de verkiezingen. Met 16 procent van de stemmen is SP nog maar 1 zetel kleiner dan de VVD die als grootste partij uit de bus kwam. Ieders belang heeft ook 5 zetels, maar haalde minder stemmen dan de SP. De SP is bijzonder blij met deze uitslag.

Lees verder

Pagina's

U bent hier