h

City Talk voor jongeren

4 maart 2014

City Talk voor jongeren

 

Op vrijdag 7 maart vindt vanaf 19:30 de eerste editie plaats van Citytalk, in de bibliotheek van IJsselstein. Citytalk is een jongerendebat waarin aan de hand van actuele stellingen jongeren met elkaar de strijd aan gaan. De beste debater wint een iPad mini!!!

Heb je altijd al eens kennis willen maken met debatteren, of sta je te springen om je debat talent te laten zien? Geef je dan op! De thema’s worden ingeleid door drie experts binnen verschillende thema’s. Daarnaast geven ervaren debaters begeleiding, om je snel klaar te stomen voor het debat. Er is een jury aanwezig die de deelnemers beoordeeld op verschillende punten. De avond wordt begeleid door Gijs Weenink. Gijs Weenink is de directeur van de Debat Academie. De prijzen worden uitgereikt door de Burgemeester van IJsselstein.

Ook de SP IJsselstein zal deze avond aanwezig zijn met informatie. Voor meer informatie kun je kijken op www.facebook.com/jipijsselstein.

Download de flyer 

Reactie toevoegen

U bent hier