h

Buurtonderzoek Lanceerplaats

17 februari 2014

Buurtonderzoek Lanceerplaats

Op zaterdag 8 februari heeft de SP IJsselstein een buurtonderzoek gehouden aan de Lanceerplaats in IJsselstein. De gemeente is mogelijk van plan hier in de toekomst torenflats te laten bouwen. De SP wilde graag weten hoe bewoners van de Lanceerplaats hier over dachten. Ook werd de vraag gesteld wat er nog verbeterd kan worden aan de wijk.

Uit de antwoorden bleek dat er voornamelijk behoefte is aan een gevoel van veiligheid, goed onderhouden speelplaatsen en meer groen in de wijk. Het verslag is inmiddels  doorgespeeld naar de wethouder. De SP zal erop aandringen dat de klachten en verbeterpunten van de bewoners zorgvuldig worden behandeld. Een verslag van eventuele maatregelen zal t.z.t. bezorgd worden op de Lanceerplaats.

Het volledige verslag kunt u hier lezen/downloaden.

Namens de SP IJsselstein,

Patrick van Etten

Reactie toevoegen

U bent hier