h

Nieuws, oktober 2007

29 oktober 2007

SP verbaasd: houdt college haar woord niet betreffende nieuwbouw Toonladder?

Zoals velen wellicht weten, wachten de basisscholen in Galecop al jarenlang op de nieuwbouw van openbare basisschool De Toonladder aan de Galecopperzoom. Deze zou eigenlijk al jarenlang gereed zijn, doch er zat tot voor kort geen enkele beweging in. Lees verder om kennis te nemen van de recente ontwikkelingen

Lees verder
14 oktober 2007

SP lanceert themakanalen voor betrokken mensen

De website van de SP is uitgebreid met vijf themakanalen: onderwijs, werk en inkomen, zorg, wonen en milieu. Alle relevante nieuwsberichten, opinieartikelen, standpunten, agenda-items en contactgegevens zijn per terrein samengebracht. Zie aan de rechterkant van deze site.

Lees verder
11 oktober 2007

Een beetje kleur in het nieuws

Vandaag is in het AD te lezen dat de belastingen voor burgers in Nieuwegein omlaag gaan. Dat is mooi natuurlijk. Maar al snel blijkt wat het college bedoelt: De daling van de belastingen is een gevolg van de fusie van de gemeentereinigingsdienst en hiermee wil het college aangeven dat zij daarmee een goed plan heeft volbracht. Dit bericht is echter wel wat te vrolijk gekleurd..

Lees verder
4 oktober 2007

Laat het ontslagrecht geen onrecht worden, demonstreer mee!

Minister Donner van “sociale” zaken heeft het plan het ontslagrecht drastisch te veranderen. De grootste vakbond FNV komt met haar leden en andere sympathisanten in actie tegen deze kabinetsplannen. Zaterdag 6 oktober houdt de PvdA haar congres, waar de tegenstanders hun stem buiten laten horen. De SP is uiteraard ook tegen deze versoepeling van het ontslagrecht.

Lees verder

U bent hier