h

SP IJsselstein start WMO-meldpunt

7 februari 2007

SP IJsselstein start WMO-meldpunt

andreaVanaf woensdag 7 februari beschikt de SP IJsselstein over een WMO-meldpunt, welke officieel in werking werd gesteld door Andrea Poppe. Zowel mensen die zelf te maken hebben met de WMO als mensen die er beroepsmatig bij betrokken zijn, kunnen gebruik maken van dit meldpunt.

De SP probeert met behulp van het WMO-meldpunt na te gaan wat de gevolgen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning zijn. Alle klachten en opmerkingen worden uiterst serieus genomen en veel voorkomende problemen kunnen doorgespeeld worden naar de Tweede Kamer.

Het meldpunt is bereikbaar via de website van de SP IJsselstein (www.ijsselstein.sp.nl). Op deze website kan een standaardenquĂȘte worden ingevuld. Ook is het mogelijk om te bellen met de SP. Van maandag tot en met vrijdag is de SP tussen 19.00 en 20.30 te bereiken via Karina Faber (030-2011125) en Andrea Poppe (030-6873377).

U bent hier