h

Beschuit met muisjes op De Plaats

21 januari 2007

Beschuit met muisjes op De Plaats

beschuit
Zoals elke derde zaterdag van de maand, stond de SP IJsselstein ook zaterdag 20 januari weer met een kraampje op De Plaats. Het thema deze maand was de ‘geboorte’ van de IJsselsteinse afdeling.

beschuitBij een geboorte hoort beschuit met muisjes. Vandaar dat het vijf-koppige SP-team op De Plaats de voorbijgangers trakteerde op mini-beschuitjes met muisjes. Evenmin ontbraken de geboortekaartjes, waarin we met vreugde onze nieuwe afdeling aankondigden. Tot ons grote plezier deelden velen die vreugde met ons. Het was al met al een erg gezellige en leerzame middag. Veel mensen grepen de kans om met de SP het gesprek aan te gaan, iets waar wij enorm blij mee zijn.

In verband met carnaval zal de eerstvolgende keer dat de SP weer op De Plaats te vinden is niet 17 februari zijn, maar 10 februari.

U bent hier