h

Uw kerstpakket voor het voedseldepot?

10 december 2006

Uw kerstpakket voor het voedseldepot?

Ook in IJsselstein wonen er mensen, die er zo beroerd voorstaan dat ze steun van het voedseldepot nodig hebben. Dat depot is nu twee maanden actief. Vrijwilligers, ook van de SP, werken hier belangeloos aan mee en dat is fantastisch, al blijft het natuurlijk schandalig dat zo’n depot nodig is.....

Voedseldepot IJsselstein

In deze tijd krijgen veel mensen van hun werkgever een kerstpakket. Wij vragen u om uw solidariteit te tonen door dat pakket geheel of gedeeltelijk af te staan aan het voedseldepot. Op die manier kunnen we gezinnen die het hard nodig hebben aan een beetje kerstwarmte helpen.

Wilt u hier aan meedoen, dan kunt u dit afgeven bij de gemeentewerf in het kantoortje naast de ingang. Iedere donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn daar vrijwilligers aanwezig.

Meer over voedelbanken in het artikel: "Als leven overleven wordt", Tribune, december 2004

U bent hier