h

Nieuws, november 2006

24 november 2006

Belastingspel groot succes

Tijdens de verkiezingsmarkt op City Plaza vroegen we de passanten om aan te geven waar het belastinggeld het meest nodig is de komende jaren. Aan het einde van de dag was een helder beeld ontstaan van wat de hoogste prioriteiten voor de overheid dienen te zijn: de zorg, milieu en onderwijs

Lees verder
24 november 2006

Fotoverslag verkiezingsmarkt City Plaza

Op zaterdag 18 november vond op City Plaza de verkiezingsmarkt plaats. Tijdens deze dag kreeg de SP de kans vele mensen te spreken en van een stem op de SP te overtuigen. Kijk verder voor het fotoverslag van deze geslaagde dag

Lees verder
24 november 2006

Nieuwegein haalt hoogste percentage in de provincie

Tijdens de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen heeft de SP in Nieuwegein het hoogste aantal stemmers gehaald van de provincie Utrecht.

Lees verder
21 november 2006

SP streeft PvdA voorbij in peilingen!

Gisteren ging de SP zelfs de PvdA voorbij in de RTL-peiling van TNS-Nipo! In deze peiling kreeg de PvdA 31 zetels, en de SP 32.

Lees verder
21 november 2006

Vooroordelen over SP

Nu de SP steeds meer mensen aanspreekt zie je bij de politieke tegenstanders vergelijkbare reacties als bij de Europese Grondwet campagne. Weet je nog: het licht zou uit gaan en er zou zelfs oorlog komen. Ook nu wordt het instrument van bangmakerij van stal gehaald.

Lees verder
18 november 2006

Folderen met Krista van Velzen groot succes

Afgelopen vrijdag werd vroeg in de morgen begonnen met het folderen voor de campagne op het sneltramtraject tussen Nieuwegein, IJsselstein en Utrecht. Het vroege opstaan werd beloond met goede reacties. Kijk verder voor het fotoverslag.

Lees verder

Pagina's

U bent hier