h

Nieuws, september 2006

26 september 2006

Bezoek de SP-fractie op het binnenhof!

De afdeling Nieuwegein en IJsselstein hebben op 20 oktober een bezoek gepland aan de Tweede Kamer in Den Haag. We worden rondgeleid door een fractiemedewerker en krijgen de zalen, gangen en werkkamers te zien waar je normaal gesproken niet mag komen. Het programma duurt van 13.00 tot 16.30 en deelname kost 5 euro."

Lees verder
20 september 2006

Platform Armoedebestrijding kaart armoedeprobleem in Nieuwegein aan

Vandaag was er een bijeenkomst van het Platform Armoedebestrijding in de Rank in Nieuwegein Zuid. Deze bijeenkomst was belegd om verder te onderzoeken waar de armoede in Nieuwegein zit en welke oplossingen het meest adequaat zijn om de armoede te bestrijden. Ook is deze avond besloten om het platform tot een echte stichting te maken en zo het werk beter te kunnen uitvoeren.

Lees verder
6 september 2006

Verkiezingsprogramma krijgt akkoord van SP in Nieuwegein en IJsselstein

Vandaag was de ledenvergadering van de afdeling over de aankomende verkiezingen en het bijbehorende programma. Volgens een goed gebruik bij de SP wordt het conceptverkiezingsprogramma in de afdelingen besproken, waarbij lokale leden amendementen kunnen indienen op het concept. Allemaal moeilijke woorden om aan te geven dat het programma aan de leden wordt voorgelegd.

Lees verder
3 september 2006

Aan alle leden van de SP!

Zoals u al begrepen had, vinden er dit jaar op 22 november Tweede Kamerverkiezingen plaats na de val van het derde kabinet van Balkenende. Als SP zijn we verheugd dat nu een einde is gekomen aan zoveel jaren van inleveren en toenemende tweedeling. Het wordt hoog tijd dat Nederland weer opgebouwd gaat worden en in de komende campagne zal daar natuurlijk ruim aandacht aan gegeven worden. De leus voor de verkiezingen luidt dan ook:” Nu SP!”

Lees verder
2 september 2006

Een beter Nederland voor hetzelfde geld!

Afgelopen donderdag 31 augustus presenteerde Jan Marijnissen tijdens een persconferentie het nieuwe verkiezingsprogramma van de SP. Zoals u weet zijn er op 22 november tweedekamerverkiezingen en de SP was daarom aan een vernieuwing van het programma toe. "Een beter Nederland voor hetzelfde geld" is de titel!

Lees verder

U bent hier