h

SP paraat op de verenigingendag

18 september 2006

SP paraat op de verenigingendag

Op de verenigingendag van zaterdag 16 september waren bijna alle IJsselsteinse politieke partijen vertegenwoordigd. Zo ook de SP. Vlakbij de Benschopperpoort, naast het kraampje van de jongerenraad (die wij met alle plezier steunen), was de plaatselijke afdeling van de Socialistische Partij neergestreken.
Paraat op de verenigingendag

Het was een leuke bijkomstigheid dat de verenigingendag werd gehouden op de derde zaterdag van de maand. Dat is traditioneel de dag waarop de SP met een kraampje in de binnenstad te vinden is om in contact te blijven met de IJsselsteinse burgers. Als extraatje konden we nu onze nieuwe kennismakingsfolder uitdelen, die dan ook gretig aftrek vond. Daarnaast hadden we ook een pamfletje opgesteld, waarin we onze mening gaven over de ‘peiling voor de nieuwe burgemeester’.

Tenslotte bleken onze tomaat-schuursponsjes nog steeds erg populair te zijn. Handenvol hebben wij ervan uit kunnen delen. Veel IJsselsteiners waren het met ons eens dat de IJsselsteinse politiek nodig in de was gezet moet worden en dat de aangekoekte gevestigde politieke partijen wel een schuurbeurt kunnen gebruiken.

Op de verenigingendag

Mede door het mooie weer kwamen er veel mensen af op de verenigingendag. De SP-kraam had dan ook niet te klagen over een gebrek aan aandacht. Het bleek eens te meer dat een behoorlijk aantal mensen reikhalzend uit heeft gekeken naar de oprichting van een IJsselsteinse afdeling. Veel SP-leden hebben ook de moeite genomen om ons even op te zoeken, iets wat wij bijzonder leuk vinden. Wij willen deze leden in het speciaal bedanken voor hun enthousiasme en hopen iedereen binnenkort weer tegen te komen bij een andere activiteit van de SP.

U bent hier