h

Verkiezingscampagne is begonnen in IJsselstein.

16 juli 2006

Verkiezingscampagne is begonnen in IJsselstein.

NU SPAfgelopen zaterdag was het weer zover, we stonden weer op De Plaats. Net als de vorige keer was het weer geweldig en waren er lekker veel mensen op de been. Het enige verschil met de vorige keer was dat NU de verkiezingscampagne is begonnen.

Ook deze zaterdag kwamen er verscheidene mensen naar ons toe om te praten over het wel en wee in IJsselstein. Onder deze mensen ook leden van andere politieke partijen die met ons van gedachten wilden wisselen. Dat doen we natuurlijk van harte.

Maar wat ons het meest bij is gebleven is het aantal mensen dat naar ons toekwam voor een aanmeldingsformulier van de SP. Dit deed ons zeer goed, omdat dit aangeeft hoe er over de politiek in z'n algemeenheid word gedacht.

Het beloofd een heerlijke zomer worden.

U bent hier