h

Nieuws, mei 2006

28 mei 2006

SP dient voorstel in voor betalen dwangsom aan burgers

Deze week diende de SP in Nieuwegein haar eerste initiatiefvoorstel in bij de gemeenteraad. Politieke partijen die niet in het college van B&W zitten kunnen tegenwoordig toch invloed uitoefenen op het gemeentebeleid door een dergelijk voorstel te doen. Het voorstel houdt in dat burgers die bijvoorbeeld een vergunning of uitkering hebben aangevraagd en geen antwoord krijgen van de gemeente binnen de wettelijke termijn, een vergoeding kunnen krijgen van €20,- per dag.

Lees verder
20 mei 2006

SP Nieuwegein bij manifestatie Stop de WAO-herkeuringen

“Het is niet zo dat ik principieel iets tegen herkeuringen heb,” zei Jan Marijnissen woensdag in Den Haag tegen ongeveer 200 demonstrerende WAO-ers. “Als periodiek wordt gekeken wat mensen kunnen en wat voor hen mogelijk is: prima. Maar de huidige herkeuringen zijn onrechtvaardig en alleen bedoeld om te bezuinigen.”

Lees verder
13 mei 2006

PERSBERICHT: WAO-actiedag 17 mei a.s.

Onder het motto "Stop de herkeuringen" roepen WAO-ers u op om op 17 mei a.s. op het Plein voor de Tweede Kamer te verschijnen. Uw steun hebben zij hard nodig. Laat u zien en maak de landelijke politiek duidelijk dat de grens is bereikt en dat er nieuwe inzichten moeten komen t.a.v. de gehele keuringsprocedure.

Lees verder

U bent hier